Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


NK 2005

In de week van hemelvaart 2005 werd door SES Apeldoorn het Nederlands Kampioenschap van de KNSA georganiseerd. Er werd door de teams van SSV de Berkelschutters een 3-tal prijzen behaald. Hoogtepunt was toch wel het resutaat van Daniëlle Fokkers die na een zeer spannende finale derde werd in de Dames-klasse!!! Een aantal schutters kwam erg dicht in de buurt van eremetaal maar greep helaas net mis.

De uitslagen zijn via het Internet beschikbaar (www.sesapeldoorn.com). Een opsomming van de prijswinnaars van de Berkelschutters vind je tevens in het menu onder Diversen > Berkelschutters > Resultaten. Een totaaloverzicht van de resultaten vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Score/gemiddelde.

Hierbij tref je een aantal foto's aan van de deelnemers aan de voorronden en de finale's van het NK 2005. Namens de Berkelschutters namen aan de finales deel Daniëlle Fokkers (derde bij de Dames!), Willy Winters (Veteranen) en Jeroen Koeslag (Junioren A). Klik op een foto om een vergroting te zien:

Dames:

A-Junioren:
Veteranen:
Prijsuitreiking korpsen:Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring