Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Bekerwedstrijden

Voor en na het schietseizoen worden bekerwedstrijden georganiseerd.
Overigens volgt later nog de GEB-trofee (zie ook in het menu Organisatie > Opzet wedstrijden > Opzet GEB Trofee).


In-In Automatiseringsbokaal

Aan het begin van het schietseizoen wordt sinds september 2010 de In-In Automatiseringsbokaal verschoten. Deze gaat om het gemiddelde aantal winstpunten (per vereniging) ten opzichte van het voorgaande seizoen. Deze bokaal is de opvolger van de Cafe Restaurant Peters Bokaal.


GEB Bokaal

Aan het einde van het schietseizoen wordt sinds maart 2014 de GEB Bokaal verschoten. Deze bokaal is in de plaats gekomen van de R&L Bokaal. Het gaat bij deze bokaal om de gemiddelde totaalscore per vereniging.De Te Kiefte-Langelaar-Roosenboom-bokaal is m.i.v. 2013-2014 vervallen!

Aan het begin van het schietseizoen wordt sinds september 2008 de Te Kiefte-Langelaar-Roosenboom-bokaal (later R&L Bokaal genoemd) verschoten. Deze gaat om het gemiddelde aantal winstpunten (per vereniging) ten opzichte van het voorgaande seizoen. Deze bokaal is de opvolger van de Schildersbedrijf Hasselo-beker.De Cafe Restaurant Peters Bokaal is m.i.v. 2010-2011 vervallen!

Aan het einde van het schietseizoen wordt sinds maart 2007 de Café-Restaurant Peters Bokaal verschoten. Deze bokaal is in de plaats gekomen van de Grolsch Bokaal. Het gaat bij deze bokaal om de gemiddelde totaalscore per vereniging.

Peters Borculo
De Schildersbedrijf Hasselo-beker is m.i.v. 2008-2009 vervallen!

Aan het begin van het schietseizoen werd de Schildersbedrijf Hasselo-beker verschoten. Het ging daarbij om het hoogste gemiddelde aantal winstpunten (per vereniging) ten opzichte van het voorgaande seizoen. In september 2008 werd deze voor de tweede keer op rij gewonnen door schietvereniging de Groene Jager, die het dan ook mag houden.De Grolsch-beker is m.i.v. 2007-2008 vervallen!

Aan het einde van het schietseizoen werd de Grolsch-beker verschoten. Het ging daarbij om de gemiddelde totaalscore per vereniging. In april 2007 werd deze voor de derde keer gewonnen door schiervereniging de Groene Jager, die het dan ook mag houden.
Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring