Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2009-2010


Nederlands Kampioenschap 2010

Een flink aantal Berkelschutters nam tijdens de zeer warme dagen 2 en 3 juni deel aan de Nederlandse Kampioenschappen (NK) te Papendal. De resultaten van de Berkelschutters waren wisselend, sommige zeer goed.

Prijswinnaars persoonlijk:

LIGA Afdelingscompetitie Achterhoek-Betuwe District 2 van de KNSA

In het seizoen 2009-2010 hebben 3 teams van de Berkelschutters deelgenomen aan de LIGA Afdelingscompetitie van de afdeling Achterhoek-Betuwe van District 2 van de KNSA. De resultaten zijn weer uitstekend; voor de teams gelijk aan voorgaand seizoen!

Teams: Persoonlijk:

Landelijke Klasse Kampioenschappen mei 2010

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK), georganiseerd door SV Op de Korrel te Bemmel. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. De resultaten voor de Berkelschutters waren goed; helaas zonder persoonlijke kampioenen. De uitslag is te zien via www.schieten.net.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:

District Kampioenschap februari 2010

In februari organiseerde Schietsportvereniging Strijdlust te Huissen de District Kampioenschappen voor Luchtwapens. Het gaat om district 2, één van de 4 districten van de landelijke schietbond KNSA. Een aantal Berkelschutters behaalde een prijs. De uitslagen zijn te vinden op www.svstrijdlust.nl.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:

Afdelingskampioenschap november 2009

Eind november 2009 werd wederom door SV 't Gouden Oog te Harreveld het Afdelings-Kampioenschap voor de afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd.

Een flink aantal Berkelschutters viel in de prijzen (in een enkele klasse waren er weliswaar weinig deelnemers; er is wel knap gepresteerd). De uitslagen persoonlijk en de uitslagen voor teams zijn te vinden op goudenoog.harreveld.nl. Hierna zie je het begrip mouches (weergegeven met x). Dat is het een betere 10; dus niet krap aan 10,0 maar hoger.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:


Open Jeugdtoernooi 2009 van SSV de Berkelschutters ism SV Diabolo

Op 27 en 29 november 2009 organiseerde SSV de Berkelschutters in samenwerking met SV Diabolo het jaarlijkse Open Jeugdtoernooi. KSNA leden hadden de mogelijkheid dit mee te laten tellen voor de Landelijke Jeugdcompetitie. Een aantal Berkelschutters behaalde prijzen.

Prijswinnaars:


30e Internationale Open Wedstrijd 2009 sv Op de Korrel

In oktober 2009 organiseerde SV Op de Korrel te Bemmel de 30e Internationale Open Wedstrijd. Enkele jeugdige Berkelschutters behaalden prijzen.

Prijswinnaars:

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2009/2010 > Uitslagen / gemiddelden 2009/2010.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring