Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Functies binnen schietbond GEB


Het hoofdbestuur is samengesteld uit 7 personen, inclusief de competitieleiders Astrid Meijerink (contactpersoon, sinds medio 2018; zie wedstrijdbureau) en Jolanda Broodman (sinds medio 2019). Het dagelijks bestuur telt 3 personen.

De competitieleiders zorgen voor de goede voortgang van de competitie- en bekerwedstrijden. Zij worden daarbij ondersteund door de Technische Commmissie en het wedstrijdbureau. De verwerking van de uitslagen wordt verzorgd door Dinand Hartelman.

De Technische Commissie (3 personen) behartigt alle zaken omtrend het wedstrijdreglement en andere richtlijnen die te maken hebben met wedstrijden.

De CosVo is geheel voor de oudere schutters van 60 jaar en ouder die opgelegd willen schieten. Zij zijn op zich zelf aangewezen maar worden daarbij door het bestuur van Schietbond GEB ondersteund. Het contactadres voor CosVo is het wedstrijdbureau.

Schietbond GEB kent enkele ereleden: de heer Jan Kuenen, Rikie Hoenink en Arjan Klein Hazebroek.Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring