Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2008-2009


NK te Papendal

Op 26 en 27 juni nam een aantal Berkelschutters deel aan het NK Luchtgeweer te Papendal. Zoals verwacht waren enkele schutters succesvol; voor anderen verliep het teleurstellend.

Dennis Brandenbarg werd Nederlands Kampioen bij de Heren Junioren-A!

Daniëlle Fokkers werd tweede in de Dames-klasse. Ze zou Nederlands Kampioen zijn geworden als de KNSA, in strijd met het reglement, niet toestemming had gegeven aan een Deense om mee te doen aan het NK (weliswaar wonend in Nederland, maar zonder Nederlands paspoort). Er was ook even sprake van een boycot door de overige 7 finalisten; de finale ging echter toch door ondanks de protesten.

Joyce Winters werd derde bij de Junioren-C.

Resultaten van alle Berkelschutters die meededen aan de finales:

Zie hier de uitslagen. Meer informatie vind je op www.schieten.net of www.knsa.nl.


NK Opgelegd 2009 te Huissen

Van 6 t/m 13 juni werd bij SV Strijdlust te Huissen het NK Opgelegd 2009 gehouden. Rens Roosenboom van SSV de Berkelschutters werd tweede in de klasse Junioren D Opgelegd. Met het team werden Rens Roosenboom, Thorben van Zanten en Twan van Wage tweede in de klasse Junioren C Opgelegd.


Landelijke Finaledag Jeugdcompetitie KNSA

Zaterdag 6 juni 2009 werd de Landelijke Finaledag van de Juniorencompetitie 2008/2009 gehouden bij schietvereniging Op de Korrel, te Bemmel. In totaal hebben 58 juniorschutters gestreden om een gouden, zilveren of bronzen medaille in zijn of haar categorie.

Leden van de Berkelschutters die persoonlijk een prijs behaalden:

Dennis Brandenbarg had zoals gewoonlijk een zeer goede finale bij Junioren-B, maar werd vierde door een minder goede serie. Ook Thorben van Zanten nam deel aan de finale, bij Junioren-D Opgelegd, maar viel buiten de prijzen.


Landelijke Jeugdcompetitie KNSA

De eindstand van de Landelijke Juniorencompetitie van de KNSA is bekend. Dennis Brandenbarg van SSV de Berkelschutters werd eerste bij Junioren-A Heren; Joyce Winters werd derde bij Junioren-C; Rens Roosenboom werd derde bij Junioren-C Opgelegd.


LIGA Afdelingscompetitie Achterhoek-Betuwe District 2 van de KNSA

In het seizoen 2008-2009 hebben 3 teams van de Berkelschutters deelgenomen aan de LIGA Afdelingscompetitie van de afdeling Achterhoek-Betuwe van District 2 van de KNSA. De resultaten zijn weer uitstekend!

Teams: Persoonlijk:

Landelijke Klasse Kampioenschappen 2009

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) te Wezep. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. De resultaten voor de Berkelschutters waren nog beter dan voorgaand jaar.

Persoonlijk: Prijswinnaars teams:

Voor de complete uitslag kun je terecht op www.sesapeldoorn.com. Eind juni volgt nog het 'echte' NK voor een aantal geklasseerde Dames, Heren, Junioren A, Junioren B en Veteranen. Daaronder is een aantal Berkelschutters.


District Kampioenschap februari 2009

Van 13 t/m 21 februari organiseerde Schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel de District Kampioenschappen voor Luchtwapens. Het gaat om district 2, één van de 4 districten van de landelijke schietbond KNSA. Helaas waren enkele Berkelschutters verhinderd vanwege ziekte; toch viel een flink aantal Berkelschutters weer in de prijzen. De uitslagen zijn te vinden op www.schieten.net.

Prijswinnaars persoonlijk:

Geen prijs, wel finalist: Prijswinnaars teams: Op zaterdag 21 februari waren maar liefst 5 Berkelschutters uitgenodigd voor de voorronde Heren. Slecht één Berkelschutter, Ronald Grooters, wist daar door te dringen tot de finale. De uitslagen van de rest was magertjes. Winnaar van de finale en dus districtskampioen in de H-klasse Heren is Dick Boschman (meervoudig Nederlands Kampioen). Ronald schoot een sterke finaleronde maar werd uiteindelijk zevende (door een slechter laatste schot). Hierbij zie je een aantal foto's met ondermeer Ronald (hij begon met het perfecte schot = 10,9; helaas was dat bij het proefschieten; zijn finaleronde was echter niet veel minder). Klik op een foto voor een vergroting.

Ronald 10,9


Afdelingskampioenschap november 2008

Van 25 november t/m 3 december 2008 werd door SV 't Gouden Oog te Harreveld het AfdelingsKampioenschap voor de afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd. Er werden door SSV de Berkelschutters vele prijzen behaald.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:


Open Jeugdtoernooi 2008 van SSV de Berkelschutters ism SV Diabolo

Op 28 en 30 november 2008 organiseerde SSV de Berkelschutters in samenwerking met SV Diabolo het jaarlijkse Open Jeugdtoernooi. KSNA leden hadden de mogelijkheid dit mee te laten tellen voor de Landelijke Jeugdcompetitie. Een aantal Berkelschutters behaalde prijzen.

Prijswinnaars:

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2008/2009 > Uitslagen / gemiddelden 2008/2009.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring