Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2011-2012


Nederlands Kampioenschap 2012

De Berkelschutters namen met wisselend resultaat deel aan het NK op Papendal.

Prijswinnaars persoonlijk:

De uitslag is te zien via www.schieten.net.


Uitslag LKK 2012

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK), georganiseerd door SV Op de Korrel te Bemmel. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. De resultaten van de Berkelschutters waren, op een paar na, niet helemaal naar tevredenheid.

Prijswinnaars LKK persoonlijk:

Anderen presteerden persoonlijk of met het team ook wel heel goed, maar vielen door geringe deelname net buiten de prijzen (maximaal 1 op 3; dus voor 3 prijzen heb je al 9 deelnemers nodig). De uitslag is te zien via deze link.


District Kampioenschappen februari/maart 2012

Eind februari / begin maart organiseerde Schietsportvereniging SV Strijdlust te Huissen de District Kampioenschappen voor Luchtwapens. Het gaat om district 2, één van de 4 districten van de landelijke schietbond KNSA. Een flink aantal Berkelschutters behaalde een prijs. De uitslagen zijn te vinden op www.schieten.net.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:


Afdelingskampioenschap november 2011

Van 1 t/m 8 november 2011 werd door SV Misterweg te Winterswijk het Afdelingskampioenschap 2011 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd. Zie hier de eindstand van het AK 2011. Er werd geen finale gehouden, dat is alleen bij DK en LKK het geval. Een aantal Berkelschutters viel in de prijzen (in een enkele klasse waren er weliswaar weinig deelnemers; er is wel knap gepresteerd > het is wel zo dat vaak maar één op de volle 3 deelnemers een prijs krijgt, bij minimaal 1 en maximaal 3 prijswinnaars > bij junioren maakt men soms een gunstige uitzondering). Hierna zie je het begrip mouches (weergegeven met x); dat zijn de zogenaamde inner-tens van 10,3 of hoger.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2011/2012 > Uitslagen / gemiddelden 2011/2012.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring