Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters


LIGA Afdelingscompetitie Achterhoek-Betuwe District 2 van de KNSA

In het seizoen 2004-2005 hebben 3 teams van de Berkelschutters deelgenomen aan de LIGA Afdelingscompetitie van de afdeling Achterhoek-Betuwe van District 2 van de KNSA.

Berkelschutters 1 werd tweede in het zeer sterke schuttersveld. Het team van op de Korrel te Bemmel was daar veel te sterk, maar dat is ook op nationaal niveau een zeer sterk team.

Berkelschutters 2 behaalde met overmacht de eerste plaats in poule 2. Een zeer goede prestatie!

Berkelschutters 3 kwam helaas niet in de buurt van de eerste plaats. In hun poule kwam onder andere Hubertus Breedenbroek uit, een team dat, net als Strijdlust Huissen, met gemak in een poule hoger uit zou kunnen komen.

Nederlands Kampioenschap 2005

In de week van Hemelvaart 2005 werd door SES Apeldoorn het Nederlands Kampioenschap van de KNSA georganiseerd. Er werden door de Berkelschutters ook hier weer enkele prijzen behaald. Topper was Daniëlle Fokkers die derde werd na een finaleserie. Jeroen Koeslag werd zevende in de finale van de Heren A-junioren. Willy Winters werd achtste in de finale van de Veteranene H-klasse.

Voor de complete uitslag kun je terecht op www.sesapeldoorn.com.

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2004/2005 > Gemiddelden 2004/2005.

Districtkampioenschap 2005

In maart 2005 werd door SV Op de Korrel te Bemmel het Districtkampioenschap van District II van de KNSA georganiseerd. Er werden door de Berkelschutters ook hier vele prijzen behaald.

Voor de complete uitslag kun je terecht op www.schieten.net.

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2004/2005 > Gemiddelden 2004/2005.

Afdelingskampioenschap 2005

In januari 2005 werd door SV Strijdlust te Huissen het AfdelingsKampioenschap voor de afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd. Er werden door SSV de Berkelschutters vele prijzen behaald.

Een aantal jeugdschutters (Gerwin en Johan Wennink van sv Kerkloo alsmede Jeroen Nienhuis en Niels van Mossevelde van sv Diabolo) deed als het ware buiten mededinging mee aan het AK omdat het voor hen alleen meetelde voor de Jeugdcompetitie van de KNSA. Zij zijn dan ook niet opgenomen in de uitslagen van het AK. Deze schutters schieten een jaar voor proef mee. Pas als zij officieel lid worden van SSV de Berkelschutters mogen zij meedoen aan het echte AK/DK en NK. Overigens telde het AK ook mee voor de junioren die al wel echt lid zijn van SSV de Berkelschutters.

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2004/2005 > Gemiddelden 2004/2005.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring