Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2016-2017


KNSA - Nederlands Kampioenschap Luchtwapens 2017

Op 1 en 2 juli 2018 werd Schietsport Totaal gehouden in sportcentrum Valkenhuizen (Arnhem). Dat staat voor tal van schietsport evenementen die dit jaar voor het eerst werden georganiseerd.

Eén van deze evenementen was het NK luchtdrukwapens, vooraf gegaan door kwalificatie- ronden en afgesloten met een aantal finales, waarbij met tienden achter de komma werd gewaardeerd. De volgende Berkelschutters behaalden een prijs:

Hier zie je een foto van de finale van de veteranen (klik voor grotere foto):
FinNKVet2017


KNSA - Landelijke Junioren Finaledag 2017

Zaterdag 10 juni werd de finaledag voor de KNSA landelijke junioren competitie gehouden, bij SV Op de Korrel in Bemmel. Van elke categorie zijn de beste 10 schutters uit de voorronden uitgenodigd. Voor deze beste 10 worden de beste 6 wedstrijden van de ranking gebruikt, waarvan de AK en DK een verplichte wedstrijd was.

Sven ten Dolle van de Berkelschutters werd 2e in de klasse Luchtgeweer opgelegd Junioren-C.


KNSA - Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens

S.V. op de Korrel te Bemmel organiseerde van 19 mei t/m 27 mei 2017 de Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens 10 meter Staand en Opgelegd. Tevens werden tijdens deze wedstrijd de NK teams Luchtgeweer en Luchtpistool verschoten. De volgende Berkelschutters behaalden een prijs:

Het Dames Hoofdklasse-team, bestaande uit Daniëlle Lutke Willink, Suzanna van der Burgh en Sharon Dekker, werd 2e in haar klasse.

Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring