Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2013-2014


Nederlandse Kampioenschappen persoonlijk 2014

Een aantal Berkelschutters nam op 27 en 28 juni deel aan het NK op Papendal. Wij feliciteren:

Overige genodigden voor het NK waren Rosanne Brandenbarg (Diabolo; werd 4e in de finale van de Senioren Dames), Daniëlle Lutke Willink (Diabolo; 9e bij Senioren Dames), Suzanna van der Burgh (Diabolo; 11e bij Senioren Dames), Dennis Brandenbarg (Diabolo; werd 7e in de finale van de Senioren Heren), Ronald Grooters (HSV; 20e bij Senioren Heren), Laura Lefering (Diabolo; werd 6e in de finale van de Junioren-B Dames), Willy Winters (Diabolo; 15e bij Veteranen), Gerrit Grooters (HSV; 22e bij Veteranen).

De uitslag is te zien via www.schieten.net / www.knsa.nl.Landelijke Klasse Kampioenschappen / NK teams 2014

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK), georganiseerd door SV Op de Korrel te Bemmel. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. De resultaten van de Berkelschutters tijdens de LKK zijn als volgt:

Prijswinnaars LKK persoonlijk:

Prijswinnaars Teams: De uitslag is te zien via deze link.DistrictsKampioenschap 2014

Begin april werd door SSV De Linge te Zetten het DistrictsKampioenschap 2014 van District 2 van de KNSA georganiseerd. Een aantal Berkelschutters nam met succes deel.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:Afdelingskampioenschap november 2013

Eind november 2013 werd door Schietvereniging 't Gouden Oog te Harreveld het Afdelingskampioenschap 2013 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:
Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2013/2014 > Uitslagen / gemiddelden 2013/2014.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring