Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2006-2007


Nederlandse Kampioenschappen 2007

Een genodigd groepje leden van SSV de Berkelschutters nam eind juli deel aan het persoonlijke Nederlandse Kampioenschap op Papendal. Veel prijzen werden er helaas niet behaald.

Daniëlle werd in 2005 derde; in 2006 tweede en in 2007 dus weer tweede. Ze was dan ook behoorlijk teleurgesteld, maar is toch wel weer tweede van Nederland! Helaas ging ze met een punt achterstand de finale in. Jessica Burink van SV Ons Genoegen uit Colmschate had haar zenuwen ook veel beter in bedwang en werd dan ook met nog grotere voorsprong eerste.

Albert Esselink ging lang voor de prijzen maar was zijn zenuwen ook niet de baas. Helaas viel hij zelf zover terug dat hij achter Arjan Harbers eindigde. Gerrit Grooters (blessure), Rosanne Brandenbarg (werkweek) en Dennis Brandenbarg waren verhinderd.

Persoonlijk:

Voor de complete uitslag kun je terecht op www.schieten.net.

Landelijke Finaledag Jeugdcompetitie LG

Op 26 mei nam een aantal jeugdige Berkelschutters deel aan de Landelijke Finaledag van de KNSA Jeugdcompetitie. Hier werden weer zeer goede resultaten behaald. De uitslag is te zien via www.knsa.nl.

Prijswinnaars persoonlijk:

Landelijke Klasse Kampioenschappen 2007

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK) te Wezep. Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. Er werden door de Berkelschutters ook hier weer vele prijzen behaald.

Persoonlijk: Teams:

Voor de complete uitslag kun je terecht op www.sesapeldoorn.com. Eind juni volgt nog het 'echte' NK voor een aantal geklasseerde Dames, Heren, Junioren A, Junioren B en Veteranen. Daaronder is een aantal Berkelschutters.

LIGA Afdelingscompetitie Achterhoek-Betuwe District 2 van de KNSA

In het seizoen 2006-2007 hebben 3 teams van de Berkelschutters deelgenomen aan de LIGA Afdelingscompetitie van de afdeling Achterhoek-Betuwe van District 2 van de KNSA.

Teams: Persoonlijk:

District Kampioenschap februari 2007

Van 15 tot en met 24 februari 2007 werd door SSV de Linge te Zetten (in de Betuwe) het District Kampioenschap binnen District II van de KNSA georganiseerd. Dit is een sterk district, met deelname van onder andere Dick Boschman en Jessica Burink. Er werden door SSV de Berkelschutters weer vele prijzen behaald.

Persoonlijk:

Albert ging als eerste de finale van de A-junioren in, maar viel door 2 slechte schoten terug naar de derde plek. In diezelfde finale werd Dennis eerste. Arjan Harbers nam ook deel aan de finale A-junioren en werd daar 5e. Daniëlle Fokkers werd tweede bij de Dames. Zij schoot de beste finale (101,1) maar kwam helaas enkele punten tekort op Jessica Burink. Gerrit Grooters en Willy Winters mochten meedoen aan de finale van de Veteranen H-klasse en werden daar 3e respectievelijk 6e. Bennie Bleumink mocht deelnemen aan de finale Heren en werd daar 8e. De uitslag zie je via de website van ssv de Linge.

Teams:

Afdelingskampioenschap december 2006

In december 2006 werd door SV Willem Tell te Hengelo Gld het AfdelingsKampioenschap voor de afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District II van de KNSA georganiseerd. Er werden door SSV de Berkelschutters vele prijzen behaald.

Persoonlijk: Teams:

Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2006/2007 > Gemiddelden 2006/2007.
Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring