Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Behaalde resultaten Berkelschutters seizoen 2012-2013


NK augustus 2013

De Berkelschutters namen met wisselend resultaat deel aan het NK op Papendal. Sommigen zullen best teleurgesteld zijn. We feliciteren de volgende prijswinnaars:

De uitslag is te zien via www.schieten.net. Hierbij zie je wat foto's van Bennie. Klik op de foto's voor een vergroting.

Bennie NK Vet Bennie NK Vet Bennie NK Vet Bennie NK Vet Bennie 2e NK Vet
Bennie 2e NK Vet Bennie 2e NK Vet Bennie 2e NK Vet

LKK / NT teams mei 2013

De leden van SSV de Berkelschutters namen in de week van Hemelvaart deel aan de Landelijke Klasse Kampioenschappen (LKK), georganiseerd door SV de Grensstreek te Belfeld (Limburg). Hierbij werd ook het Nederlands Kampioenschap (NK) voor teams gehouden. De resultaten van de Berkelschutters zijn als volgt:

Prijswinnaars LKK persoonlijk:

De uitslag is te zien via deze link. Van 30 augustus t/m 1 september 2013 volgt nog het 'echte' NK voor Dames, Heren, Junioren A, Junioren B en Veteranen op Papendal. Een aantal Berkelschutters zal daarvoor worden uitgenodigd.

District Kampioenschappen maart 2013

Van 2 t/m 9 maart maart organiseerde Schietsportvereniging BAS te Biddinghuizen de District Kampioenschappen voor Luchtwapens. Het gaat om district 2, één van de 4 districten van de landelijke schietbond KNSA. Een aantal Berkelschutters behaalde een prijs, met name Dennis Brandenbarg deed het zeer goed! Helaas viel het aantal deelnemers wel erg tegen; mogelijk doordat de afstand voor de meest oostelijke schutters toch wel erg groot was. De uitslagen zijn te vinden op www.schieten.net.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:

Afdelingskampioenschap november/december 2012

Van 30 november t/m 9 december 2012 werd door Schietvereniging Sint Hubertus te Breedenbroek het Afdelingskampioenschap 2012 (Afdeling Achterhoek-Betuwe binnen District 2 van de KNSA) georganiseerd. Zie hier de eindstand van het AK 2012.

Prijswinnaars persoonlijk:

Prijswinnaars teams:


Een totaaloverzicht vind je via het menu bij Diversen > Berkelschutters > Seizoen 2012/2013 > Uitslagen / gemiddelden 2012/2013.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring