Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's Diversen


Uitnodiging GEB Trofee 2005

Onderstaande brief is eind januari 2005 namens de Technische Commissie uitgegaan naar de diverse verenigingen. Zie voor een verdere toelichting ook in het menu Organisatie > Wedstrijden > Opzet GEB Trofee.

Aangezien de vernieuwde opzet van de G.E.B. trofee 2004, niet die deelname heeft opgeleverd, die de technische commissie verwachte, proberen wij het nog een keer op een andere manier. Wij gaan van de zaterdag met zestig deelnemers in de halve finale en acht in de finale, verhuizen naar de donderdagavond, met twintig schutters in de halve finale, en aansluitend de finale met acht schutters.

De puntentelling is voor iedere deelnemer, net als vorig jaar, het persoonlijk gemiddelde van het afgelopen schietseizoen. Aan het einde van het seizoen 2004-2005, is in samenwerking met het wedstrijdbureau, jouw gemiddelde binnen een paar dagen bekend. Is jouw gemiddelde b.v. 165 punten, dan begin je al vanaf 155 punten met winstpunten. De maximale score is 15 winstpunten per 20 schot, dus schiet je die avond meer dan 170, dan blijft de score 15 winstpunten. Schiet je minder dan 155 punten: 0 winstpunten en ook geen aftrek bij een volgende schietbeurt. De halve finale en de finale worden met een telmachine op een tiende punt geteld. De halve finale is 40 schot dus maximaal 30 winstpunten.

We hebben weer drie verenigingen bereid gevonden om hun banen beschikbaar te stellen voor deze wedstrijden. De datums voor deze wedstrijden zijn:

De kaartuitgifte sluit elke avond om 22.00 uur.

De finale-avond wordt gehouden bij: SV Diabolo, en wel op donderdag 28 april vanaf 19.30 uur.

U kunt de opgavelijst invullen en inleveren bij Johan Stegeman, liefst mailen naar johan.stegeman@wolmail.nl. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon, te voldoen op de eerste wedstrijd avond.

Er kan dit jaar ook weer door de jeugdschutters worden deelgenomen aan deze wedstrijd, en wel op de zondagen voorafgaand aan de wedstrijdweken voor de senioren. De deelnamekosten voor deze junioren is 2 euro 50. Dit zijn de datums en de locaties voor de jeugd:

Zondag 1 mei is de finaledag bij SV Diabolo. De aanvang is om 10.00 uur met de halve finale en aansluitend de finale. Komt zoveel mogelijk kijken om de jeugd aan te moedigen tijdens hun verrichtingen en moedig ze nog eens extra aan als ze de finale halen !!!

PS. Laat zoveel mogelijk schutters deelnemen aan deze trofee, want alle inkomsten hiervan vloeien naar de G.E.B. kas, met andere woorden, naar jullie.

Namens de Technische Commissie van de G.E.B.

Luc Smeenk
Willy Winters
Johan Stegeman
Hans Pampiermole

Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring