Home Organisatie Uitslagen Verenigingen Berkelschutters Schema's Foto's DiversenVerslag GEB Trofee 2006 - Luc Smeenk

De G.E.B. trofee werd ook dit jaar weer georganiseerd door de Technische Commissie. De opzet was dit jaar hetzelfde als vorig jaar, omdat volgens ons dit de meest eerlijke manier is om het voor iedereen gelijk te houden, ongeacht in wat voor klasse je schiet. Er wordt namelijk geteld vanuit je persoonlijke gemiddelde dat je in het seizoen voorafgaand aan de trofee hebt behaald.

Het verschieten van de voorrondes gebeurde op de volgende drie locaties:

Bij de Jeugd deden er 35 deelnemers mee en bij de senioren 53 deelnemers.

De finale jeugd werd verschoten bij s.v. De Kroon Eibergen op zondagmorgen 11 mei. Het was een warme dag, en Rieki opperde het idee dat de G.E.B. wel op een ijsje kon trakteren. Aldus geschiedde. Na het ijsje werd de finale verschoten en gewonnen door Daan Ottink van s.v. De Kroon Groenlo.

De finale senioren werd op donderdagavond 11 mei verschoten, eveneens bij s.v. de Kroon Eibergen. Deze finale werd gewonnen door Martijn Temmink van de Groene Jager Borculo.

Op beide finaledagen werden foto's gemaakt van de finalisten. Deze zijn te bekijken:

Wij, de T.C., proberen de G.E.B. Trofee zo eerlijk mogelijk te houden voor alle schutters, en toch gingen er stemmen op, dat het vooral voor de hogere schutters, niet zo gemakkelijk is om hier te winnen. Dit is, met vetgedrukte letters, Gelul. Let op!

Nu nog beter opletten.

Hieruit blijkt

De prijzen zijn dus evenredig verdeeld over alle klassen! Als er dan toch nog mensen zijn die denken dat het anders moet, ontvangen wij graag schriftelijk bericht, hoe zij dat willen doen, en vooral, wanneer zij dit willen doen.

Met vriendelijke groet,
namens de Technische Commissie

Luc Smeenk.


Borculo, april 2023, HM Privacyverklaring